Спалня Росица

Спалня Росица изработихме за наши клиенти в гр. София през 2011 година, изцяло по тяхна идея.

Мебелите са от ПДЧ в два контрастни цвята, венге и бял-мат. Тоалетката има заоблен плот, голямо огледало и четири чекмеджета с плавно прибиране.

Към леглото изработихме две нощни шкафчета, захванати за таблата на разстояние от пода – това позволява по-лесно почистване.

През годините имаше голям интерес най-вече към гардероба от това обзавеждане. Основната му част е с плъзгащи се врати. В центъра има три чекмеджета и място за телевизор – решение, което се оказа много подходящо за спални помещения. Надстройката на гардероба е с класическо отваряне на панти.

Използвани материали: 

Корпус, лице и видими части – ламинирано ПДЧ, 18мм. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране. Дръжки.

Спалня Росица може да бъде изпълнена и по размери на клиента.

Предлагаме възможност за изработка и от други цветове ПДЧ, както и от друг материал, като МДФ или масив.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.