Дневна стая Лозен

Дневна стая Лозен реализирахме през 2016 г. в еднофамилна къща близо до София, по проект на дизайнерско студио Кала Дизайн.

Мебелите са от МДФ, изпръскан с три цвята боя. Визуалният ефект е постигнат чрез фрезоване на част от детайлите в нюанс пепел от рози. Кантът на шкафовете е метален. Всички вратички и чекмеджета са с пуш отваряне.

Използвани материали: 

Фрезован МДФ, изпръскан с боя. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Пуш отваряне.

Дневна стая „Лозен“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.