Дневна Драгалевци

Дневна Драгалевци реализирахме през 2019 г. по проект на дизайнерско студио Алгоритъм. Цялостната визия на проекта е изпълнена от МДФ с естествен фурнир и МДФ, изпръскан с боя.

Клетката за папагала и холната етажерка са изработени от МДФ фурнир в комбинация със стъкло и метален профил. Останалите мебели са от МДФ, изпръскан с боя бял мат. Обковът е висок клас с плавно прибиране.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – МДФ с естествен фурнир и МДФ, изпръскан с боя. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Без дръжки, с пуш.

Дневна „Драгалевци“ може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и кухненски аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.