Офис Ювелир

Това обзавеждане изработихме през 2005 година за нашия предишен малък офис в столичния квартал Младост 4.

Мебелите са изцяло от МДФ фурнир. Секцията е с двойно удебеляване на страниците. Бюрото е с нестандартна големина, за да може да се разполагат върху него развити чертежи и лаптоп. Плотът и краката са също с нестандартна дебелина, за да се постигне по-внушителна визия. Чекмеджетата на етажерката са с плавно затваряне.

Приемаме поръчки за обзавеждане на всякакъв тип офиси, нотариални кантори и др. Материалите, цветовете и цялостната визия са според изискванията на конкретния клиент.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Предлагаме възможност за изработка и от масив – бук, чам, дъб, ясен. Ако харесвате естествения цвят на дървото, е възможно и покритие единствено с лак или масла OSMO

Качественият мебелен обков и аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.