Мебели за офис Джоди

Мебели за офис Джоди реализирахме през 2011 година в София по идея на клиентите ни.

Рецепцията е изработена от ламинирано ПДЧ в цветовете, които са характерни за логото на фирмата-поръчител. Рецепцията включва и шкафове от вътрешната страна. Всички вратички са с плавно затваряне.

През 2013 година нашите приятели от офис Джоди ни потърсиха и за изработка на шкаф за вино, който да им служи по време на дегустациите, които редовно организират.

Изработихме го според техните изисквания от ПДЧ бял мат и МДФ, изпръскан с бяла боя. Леките фрезовани детайли придават по-класически стил на тази мебел.  Специално внимание обърнахме на поставките, върху които ляга всяка една бутилка.

Приемаме поръчки за обзавеждане на всякакъв тип офиси, нотариални кантори и др. Материалите, цветовете и цялостната визия са според изискванията на конкретния клиент.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Предлагаме възможност за изработка и от масив – бук, чам, дъб, ясен. Ако харесвате естествения цвят на дървото, е възможно и покритие единствено с лак или масла OSMO

Качественият мебелен обков и аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.