Гардероб Виктория

Гардероб Виктория изработихме като част от обзавеждане за младежка стая през 2019 г.

Корпусът е от ламинирано ПДЧ. Вратите са изработени от МДФ и масив /чам/, изпръскани с боя бял мат. Таблата придава класическа визия на гардероба.

Вътрешното разпределение включва рафтове и лостове за дрехи. Пантите и механизмите на чекмеджетата са с плавно прибиране.

Според желанието на нашите клиенти оставихме централно място за телевизор – функционално решение, което предизвика голям интерес към този гардероб.

Използвани материали: 

Лице и видими части на мебелите – МДФ и масив /чам/, изпръскан с боя. Корпус – ламинирано ПДЧ. Панти и механизми на врати и чекмеджета – с плавно прибиране и пълно изтегляне. Дръжки. 

Гардероб Виктория може да бъде изпълнен и по ваши размери.

Предлагаме възможност за изработка и от друг цвят ПДЧ на марките Егер и Кроношпан, както и от МДФ с естествен фурнир или МДФ, изпръскан с боя.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.