Супермаркет Елемаг

В периода 2005-2009 година участвахме в обзавеждането на верига супермаркети „Елемаг”.

Изработихме различни видове шкафове – крайстенни, островни, за зеленчуци, за хляб и др. Всички са реализирани от ламинирано ПДЧ с декори, избрани от клиента.

За по-голяма завършеност и стил сме монтирали при повечето от шкафовете профили от МДФ. Те позволиха да се постави и по-удобно цена на всеки артикул. В горния си край шкафовете завършват със специален корниз от МДФ.

През годините сме обзавеждали и по-малки магазини за хранителни стоки и напитки като за модел нашите клиенти използваха вече реализираното от нас обзавеждане за верига Елемаг.

Приемаме поръчки за обзавеждане на магазини и супермаркети, аптеки и др.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Предлагаме възможност за изработка и от масив – бук, чам, дъб, ясен. Ако харесвате естествения цвят на дървото, е възможно и покритие единствено с лак или масла OSMO

Качественият мебелен обков и аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.