Ресторант Елемаг

През 2007 година нашият екип участва в обзавеждането на ресторант „Елемаг” в гр. София. В цялостната концепция беше заложена идеята да се създаде комфортен, стилен и елегантен ресторант.

Работата ни включваше цялостна облицовка на стените, колоните и тавана на заведението, която изпълнихме от МДФ фурнир и масив /бук/.

Изработихме също витринни шкафове за алкохол и кокетен шкаф с огледало за прибиране на прибори и посуда. Материалът отново беше комбинация от масив /бук/ и МДФ фурнир.

През годините сме имали множество запитвания за облицоване на различни помещения за бизнеса – бирарии, магазини, барове и други.

Приемаме поръчки за обзавеждане на заведения от всякакъв тип. Предлагаме богат избор на материали и декори.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Предлагаме възможност за изработка и от масив – бук, чам, дъб, ясен. Ако харесвате естествения цвят на дървото, е възможно и покритие единствено с лак или масла OSMO

Качественият мебелен обков и аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.