Магазин за вино Todoroff

Магазина за вино на известната българска марка Todoroff обзаведохме през юни 2020 г. в София. Напълно се съобразихме с изискванията на нашия клиент.

Всички мебели са изработени от ламиниран ПДЧ, 18 мм. Плотът на рецепцията е с двойно удебеляване за постигане на по-изискана визия.

Чекмеджетата и вратичките са с плавно затваряне.

Приемаме поръчки за обзавеждане на всякакъв тип магазини. Материалите, цветовете и цялостната визия са според изискванията на конкретния клиент.

Разполагаме с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Предлагаме възможност за изработка и от масив – бук, чам, дъб, ясен. Ако харесвате естествения цвят на дървото, е възможно и покритие единствено с лак или масла OSMO

Качественият мебелен обков и аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.