Холна секция Гергана

Холна секция Гергана реализирахме през 2020 година в София. Клиентите ни потърсиха с идея за изработка на мебел, която да включва едновременно шкафове и работно място тип бюро.

 Корпусът на секцията изработихме от ПДЧ, а лицето – от МДФ с 3Д мембранно фолио, цвят бял гланц. Така постигнахме добър контраст и се съобразихме с останалите мебели в стаята. Всички врати са с плавно затваряне.

Използвани материали: 

Корпус – ламинирано ПДЧ. Лице и видими части – МДФ с 3д мембранно фолио. Панти и механизми на врати – с плавно прибиране. Без дръжки.

Холна секция Гергана може да бъде изпълнена и по ваши размери.

Предлагаме богато разнообразие на цветове и модели 3д мембранно фолио. То може да бъде гладко или фрезовано, гланц или мат – изборът е ваш. Срокът за производство е по-кратък, а цената е по-достъпна.

Разполагаме и с каталог, по който можете да изберете качествена RAL боя за мебели, която да бъде изпълнена в гланц или мат вариант.

Качественият мебелен обков и гардеробни аксесоари за вграждане също са неизменна част от нашите мебели по поръчка. 

Етапи на клиентска поръчка

Мебелна фирма Ювелир има повече от 25 години опит в производството на кухни и мебели по поръчка. Вижте кои сме ние и как работим.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

От страницата ни с контакти може да изпратите запитване за цена на кухня, детска стая, спалня или други мебели по поръчка. Може и директно да се свържете с нас.