Кухни

001 002

Кухнята е едно от най-важните пространства в дома ни. Уютът и функционалността й е от особено значение за цялото семейство.

      button 01

Заведения

001 002

Фирмата ни е участвала многократно в проекти по обзавеждане на пицарии, ресторанти, кафенета, сладкарници, бирарии, бистра и др.

      button 01

Офис

001 002

Приемаме поръчки за обзавеждане на офиси, кантори, кабинети. Работим изцяло според вкуса и изискването на клиента.

      button 01

Баня

001 002

Имаме опит и в обзавеждането на бани. Изработваме шкафове от МДФ с високо качество на покритието. Възможности за различни цветови решения.

      button 01

header new009Мебели по поръчка

Всяка поръчка е индивидуална. Ние не продаваме готови мебели.

Доверявайки ни се, Вие ще имате възможността да получите точно това обзавеждане, което най-добре приляга на Вашия дом или бизнес пространство. Ще Ви предоставим избор на цветове, материали, обков, аксесоари, стъкла, огледала.

Представители сме на водещи фирми за домакински електроуреди и мивки, което ще Ви улесни в обзавеждането на Вашата кухня. Ние ще доставим и монтираме уредите и мивката Ви.

Предлагаме и матраци. Доставяме ги безплатно до Вашия дом.

Информация за нас

 

Мебелна фирма Ювелир ЕООД е основана през 2005 година. Натрупали сме ценен опит в своята работа. Най-добрата реклама за нас са доволните ни клиенти.

Изработваме МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА. Предлагаме богат избор на материали и цветове. Изготвяме персонална оферта, съобразена с възможностите на клиента. През целия работен процес сме в постоянна комуникация с клиентите си относно изработваните от нас за тях мебели. Оказваме пълно съдействие за всяка подробност по обзавеждането.014

При нас можете да поръчате обзавеждане за къщи и апартаменти - кухни, спални, детски стаи, коридори, бани, хол.

Ако имате свой бизнес, можете да ни потърсите за обзавеждане на ресторанти, магазини, офиси, аптеки, учебни зали  и други обществени обекти. 

Готови сме да отговорим на Вашите въпроси.

Разчитайте на нашата коректност и лично внимание!